Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere açtığını görmek

Rüyada pencere açtığını görmek

Rüyada pencere açtığını görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere açtığını gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada acik pencere görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, zengin olunacağına delalettir.

Rüyada pencere açtığını görmek kazancının katbekat artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yufka açtığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada aç adam görmek sözlerinden çıkmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açlıktan ölmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına inanılır.

Rüyada açan güller görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kapıyı açamamak zorlukların ve engellerin aşılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada saçlarını açtığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments