Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kireçlemek

Rüyada ev kireçlemek

Rüyada ev kireçlemek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, evindeki huzurun bozulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, amacına ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada ev kireçlemek gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada ev kireçlemek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada evi kireçlemek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve soba kurmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve giren karga görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini evlenmiş olarak görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlere tepeden bakmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada evli kadını evlenirken görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments