Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini evlenmiş olarak görmek

Rüyada birini evlenmiş olarak görmek

Rüyada birini evlenmiş olarak görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, para ve zaman ayıracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini evlenmiş olarak gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada yeni ve büyük ev görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada denizin kenarında ev görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada evde çam ağacı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, her şeyin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada evde piton yılanı görmek mal ve rızkın çoğalmasına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir ev görmek yeni yollara girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir evde oturmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada yıkılan evden kaçmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada dedemin evi görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments