Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev görmeye gitmek

Rüyada ev görmeye gitmek

Rüyada ev görmeye gitmek zor durumların sona ereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev görmeye gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Rüyada ev temizliğine gitmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanimadiği bir eve gitmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, mutluluk bulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada başka bir eve gitmek çok mutlu günler geçireceğine, içinin de rahat edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve gidememek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla eve gitmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada başka bir eve misafir gitmek kötü gününden de geri duracağına, kendisini keşfedeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments