Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onları rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Rüyada evin eşyalarının yerini değiştirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya yeri değiştirmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, çok güzel işlere gireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyaların yerlerini değiştirmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments