Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev bina görmek

Rüyada ev bina görmek

Rüyada ev bina görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, üzeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, zor günlerin yaşanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev bina gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yeni bina ev görmek moralinin yerine geleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulur.

Rüyada bina ev görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Rüyada bina ev taşımak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev bina görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan bina görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bina tepesinde görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geniş bina görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments