Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev badana görmek

Rüyada ev badana görmek

Rüyada ev badana görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev badana gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada evi badana yapmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi badana yaptırmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde badana yapmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada evi badana ettirmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil badanalı ev görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz badanalı ev görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments