Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev almak taşınmak

Rüyada ev almak taşınmak

Rüyada ev almak taşınmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev almak taşınmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada evden taşınmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobalı eve taşınmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada evden eve taşınmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir eve taşındığını görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden birinin taşındığını görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir evden taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lüks eve taşınmak sorunlarının birken beş olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments