Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden taşınmak

Rüyada bir evden taşınmak

Rüyada bir evden taşınmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evden taşınmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada oturduğun evden taşınmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çok kötü günler göreceğine delalet eder.

Rüyada ahşap eve taşınmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının evden taşındığını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir eve taşınmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada geniş eve taşınmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada komşunun evden taşındığını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments