Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beğenmemek

Rüyada kendini beğenmemek

Rüyada kendini beğenmemek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, sadaka ya da zekat vereceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini beğenmemek gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Rüyada gelinlik giymek beğenmemek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek beğenmemek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekleyen birini görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına inanılır.

Rüyada bektaşi görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada yemeği beğenmemek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi bekletmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret eder.

Rüyada bektasi üzümü görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments