Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı toplamak

Rüyada etrafı toplamak

Rüyada etrafı toplamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hem de para kaybettireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafı toplamak gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada etrafı toplamak bazı ortak işlere gireceğine, zor durumda kalınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada etrafa pislemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafında deniz görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada etrafı süpürmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada etrafı beyaz görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kazancında artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etrafı su bastığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Rüyada etrafı karanlık görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, şifa ve moral bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, isteklerin yerine geleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments