Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı süpürmek

Rüyada etrafı süpürmek

Rüyada etrafı süpürmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada etrafı süpürmek gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada evin etrafını süpürmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulur.

Rüyada etrafı süpürmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada etrafı süpürdüğünü görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada etrafı yeşil görmek sorunların biteceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, derde ve kedere düşeceğine delalettir.

Rüyada evin etrafını temizlemek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Rüyada masanın etrafında oturmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments