Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı yeşil görmek

Rüyada etrafı yeşil görmek

Rüyada etrafı yeşil görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etrafı yeşil gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada etrafı yeşil görmek sevdiklerini de koruyacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Rüyada evin etrafında yeşillik görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kendinden emin adımlar atacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin etrafında su görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evin etrafını temizlemek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine inanılır.

Rüyada evin etrafında su görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada etrafı süpürmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işarettir.

Rüyada etrafı dağıtmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments