Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş parça et görmek

Rüyada pişmiş parça et görmek

Rüyada pişmiş parça et görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş parça et gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada pişmiş parça et görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Rüyada bacakta et parçası görmek sıkıntıların biteceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada vücudunda et parçası görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada iki parça et görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parça et görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada parça parça et görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük et parçaları görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, inancını bir kenara atacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments