Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et parçası doğurmak

Rüyada et parçası doğurmak

Rüyada et parçası doğurmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada et parçası doğurmak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada et parçası doğurmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda et parçası görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parça et görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada et parçası düşürmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan eti parçaları görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada et parçası kusmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada et parçası tükürmek borçların artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments