Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak geleceğinin de çok parlak olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle el ele tutuşmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle el ele tutuşmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşla el ele tutuşmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments