Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek yırtıldığını görmek

Rüyada etek yırtıldığını görmek

Rüyada etek yırtıldığını görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bekârlığına da veda edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada etek yırtıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada yırtılmış etek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada eteği yırtılmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada etek yırtıldığını görmek işlerin günden güne artacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Rüyada kulak yırtılması görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Rüyada ayakkabılarının yırtıldığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarının yırtılması görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada para yırtıldığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments