Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek

Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek

Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, koltuğunun da yükseleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, adeta havalara uçacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada cüzdanının yırtıldığını görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, her istediğini alabileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Rüyada yırtılmış cüzdan görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdan yırtılması görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbisesi yırtılmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yırtılmış gelinlik görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada elbisenin yırtıldığını görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada pantolonunun yırtıldığını görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments