Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelinlik denemek

Rüyada beyaz gelinlik denemek

Rüyada beyaz gelinlik denemek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok kötü günler göreceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik denemek gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada beyaz gelinlik denemek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikler denemek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik denemek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulur.

Rüyada beyaz elbise denemek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ayakkabı denemek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada takım elbise denemek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kot denemek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sağlık problemleri içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni pantolon denemek işlerinden belirsizlik olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments