Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çeket giymek

Rüyada yeşil çeket giymek

Rüyada yeşil çeket giymek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, mevlit okutacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, verilen emeklerin heba olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çeket giymek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada yeşil çeket giymek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çeketi giymek iş sahibi olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada mavi çeket giymek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada etek çeket giymek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çeket almak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada yeşil kazak giydiğini görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments