Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi asılı görmek

Rüyada anneyi asılı görmek

Rüyada anneyi asılı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi asılı gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada anneyi asılı görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada asılmayı beklemek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ipte asılı birini görmek sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada evde çamaşır asılı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı halı görmek kısmetli bir işe atılmaya, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü asılı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını asılı görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına tabir olunur.

Rüyada birini ipte asılı görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bir bebek sahibi olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments