Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı halı görmek

Rüyada asılı halı görmek

Rüyada asılı halı görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada asılı halı gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada duvara asılı halı görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada halı asılı görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı halı görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada asılı halı görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, vaaz ve nasihate rivayet etmektedir.

Rüyada halıyı asılı görmek isteklerine kulak vereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı halı görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada asılmış koyun görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi asılı görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kısmetli kapıların açılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments