Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et kurdu görmek

Rüyada et kurdu görmek

Rüyada et kurdu görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok sevileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulur.

Rüyada et kurdu gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada etin içinde kurt görmek içinin hafifleyeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış et görmek galibiyet kazanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kurt eti görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada et kurdu görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış insan eti görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada etin kurtlanmasını görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments