Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt eti görmek

Rüyada kurt eti görmek

Rüyada kurt eti görmek sevindirici haberler alınacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rahat şekilde geçineceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt eti gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Rüyada kurtlu et görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu et yemek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, araba alınacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış çiğ et görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış insan eti görmek maddi durumun düzeltileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada etin kurtlandığını görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada etin kurtlanmasını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, tatsız durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kurt eti görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments