Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et fabrikası görmek

Rüyada et fabrikası görmek

Rüyada et fabrikası görmek işlere nazar değeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada et fabrikası gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada et fabrikası görmek çok rahat bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada fabrika kurmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalettir.

Rüyada fabrika yangın görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fabrika görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal fabrikası görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mısır fabrikası görmek zahmete düşeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tekstil fabrikası görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada şeker fabrikası görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments