Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fabrika görmek

Rüyada büyük fabrika görmek

Rüyada büyük fabrika görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ticarete adım atacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına inanılır.

Rüyada büyük fabrika gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada büyük fabrika görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fabrika sahibi olmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada buğday fabrikası görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı fabrikası görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fabrika yangın görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada ayakkabı fabrikası görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada boş fabrika görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada et fabrikası görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, planların sarkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments