Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fabrika yangın görmek

Rüyada fabrika yangın görmek

Rüyada fabrika yangın görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Rüyada fabrika yangın gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada fabrika yangın görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada fabrika görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada tekstil fabrikası görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pamuk fabrikası görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada fabrika müdürünü görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata fabrikası görmek zorlukların geride kalacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük fabrika görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Rüyada yumurta fabrikası görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, bazı ortak işlere gireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments