Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et çiğ et görmek

Rüyada et çiğ et görmek

Rüyada et çiğ et görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada et çiğ et gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada çiğ et almak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına çiğ et vermek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Rüyada çiğ et paylaştırmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek planlarının gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada et çiğ et görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Rüyada çiğ et satmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine inanılır.

Rüyada çiğ eti başkasının yediğini görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden çiğ et almak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments