Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et almak

Rüyada çiğ et almak

Rüyada çiğ et almak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işarettir.

Rüyada çiğ et almak gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Rüyada çiğ beyaz et görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çıkış yolları bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden çiğ et almak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde çiğ et görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Rüyada çiğ hayvan eti görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, umduklarını bulamayacağına işarettir.

Rüyada çiğ et yiyip kusmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine yorulur.

Rüyada çiğ deve eti görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ ete dokunmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına çiğ et vermek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments