Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarını taşımak

Rüyada eşyalarını taşımak

Rüyada eşyalarını taşımak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, düşmanını alt edeceğine, problemlerini çözeceğine delalet eder.

Rüyada eşyalarını taşımak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada ev eşyasını taşımak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını taşımak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ev eşya taşımak huzur getirecek birinin çıkacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarını taşımak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle eşya taşımak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada yeni eşya taşımak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, makamından olacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulur.

Rüyada eşyaları taşımak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments