Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esya yakmak

Rüyada esya yakmak

Rüyada esya yakmak mal ve mülk sahibi olunacağına, karamsarlığa düşeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esya yakmak gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada esya yakmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esneyen birini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada yesil esofman görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada esmaül hüsna kitabı görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada esra ismi görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bir ömür olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada esmaül hüsna çekmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada esma görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments