Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esneyen birini görmek

Rüyada esneyen birini görmek

Rüyada esneyen birini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada esneyen birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada esi tarafindan aldatmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada esmaül hüsna çekmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada esmaül hüsna görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada esmaül hüsna okumak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada esyalarını kaybetmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine tabir olunur.

Rüyada esmaül hüsna dinlemek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada esyalarını toplamak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacerül esvedi öpmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments