Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşten tokat yemek

Rüyada eşten tokat yemek

Rüyada eşten tokat yemek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok güzel günler göreceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada eşten tokat yemek gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Rüyada eşten tokat yemek onlara çok bağlı olacağına, esenlik bulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada eşe tokat atmak hanesinin bollukla dolacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada eşine tokat atmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulur.

Rüyada dededen tokat yemek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınından tokat yemek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan tokat yemek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müdüründen tokat yemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ona şifa olmayacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments