Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınından tokat yemek

Rüyada yakınından tokat yemek

Rüyada yakınından tokat yemek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret eder.

Rüyada yakınından tokat yemek gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Rüyada yakınından tokat yemek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek borçları varsa ödeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Rüyada ölen birinden tokat yemek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kocadan tokat yemek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne tokat yemek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasından tokat yemek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments