Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esortman almak

Rüyada esortman almak

Rüyada esortman almak işlerinin duracağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada esortman almak gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada esra eroluu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Rüyada esma görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Rüyada esortman almak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek esyalari almak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacerül esvedi öpmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Rüyada esi tarafindan aldatmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada esya kırmak kötüyse düzeleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada hacerül esved görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments