Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esmer görmek

Rüyada esmer görmek

Rüyada esmer görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada esmer gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada esmer erkek görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada esmer olmak makamının ve ününün artacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada esmer ekmek görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada esmer erkek bebek görmek sorunlarının azalacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, nasiplerini alacağına yorulur.

Rüyada esmer görmek başının belaya girmeyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada kendini esmer görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada tenini esmer görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok sevineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments