Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini esmer görmek

Rüyada kendini esmer görmek

Rüyada kendini esmer görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok üzüleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini esmer gördüyseniz:

  • Yapılacak yollar veya seyahatler görüntünüz veya farkındalığınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada esmer erkek çocuğu görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Rüyada esmer bir adam görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada esmer adamlar görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada esmer birini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada esmer ekmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada esmer bir kadın görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü esmer görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Rüyada esmer şeker görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, yalnız hissetmeye, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments