Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esmer olmak

Rüyada esmer olmak

Rüyada esmer olmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada esmer olmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Rüyada beyaz birini esmer görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada esmer birini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada esmer bayan görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada esmer olmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Rüyada esmer şeker görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada esmer bir erkek görmek sorunlarının biteceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada esmer ekmek almak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada esmer kadın görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments