Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yazı yazdığını görmek

Rüyada başkasının yazı yazdığını görmek

Rüyada başkasının yazı yazdığını görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, rızkın gittikçe azalacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada kurana yazı yazmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Rüyada birinin yazı yazdığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Rüyada kuma yazı yazmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hat yazısı yazmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada siyah yazı yazmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak hile ile mal elde edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yazı yazdığını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments