Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıta yazı yazmak

Rüyada kağıta yazı yazmak

Rüyada kağıta yazı yazmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Rüyada kağıta yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntıların aşılacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıta yazı yazmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kağıda yazı yazmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada kağıda yazı yazmak hayatını kazanırken keyif alacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments