Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yazı görmek

Rüyada eski yazı görmek

Rüyada eski yazı görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret eder.

Rüyada eski yazı gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada eski yazı okumak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski yazı görmek üzüleceğine, ağlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yazılar görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada eski yazı yazmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski türkçe yazı görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak çok büyük bir rahata ereceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürk yazısı görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, borç ödemeye işaret eder.

Rüyada bulutlarda yazı görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments