Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlarda yazı görmek

Rüyada bulutlarda yazı görmek

Rüyada bulutlarda yazı görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlarda yazı gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada buluta yazı yazmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü günlerin geride kalacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutta yazı görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bulutlarda yazı görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakta bulut görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulut yemek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ekmeğin kesileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak yol yordam öğretileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gri bulut görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments