Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski terlik görmek

Rüyada eski terlik görmek

Rüyada eski terlik görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski terlik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada eski terlik giymek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Rüyada eski terlik görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskimiş terlik görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada terlik tekini kaybetmek başarıdan başarıya koşacağına, de rahatının yerine geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar terlik giymek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada kışın terlik giymek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaptığı işte sivrileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada terliğini tuvalete düşürmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah terlik almak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments