Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kendisiyle de gururlanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşlarla sohbet etmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle sohbet etmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle çıktığını görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden şeker almak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarıldığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments