Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, onların güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Rüyada eski arkadaşlarla sohbet etmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşla sohbet ettiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşıyla sohbet etmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla sohbet etmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla sohbet etmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla sohbet etmek hidayete erip huzuru bulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments