Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle bakışmak

Rüyada sevgiliyle bakışmak

Rüyada sevgiliyle bakışmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, insanların takdirini kazanacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle bakışmak gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak yokluk ve fakirlik göreceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak sorunlarını çözebileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle bakışmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir kızla bakışmak sevdiği insana kavuşacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada karşılıklı bakışmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle bakışmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, başarısının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle göz göze bakışmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments