Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek bilgilerle donanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, içebileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dinini yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, iş hayatında rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments