Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin eski eşini görmek

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin eski eşini gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde edebilmek için daha uygulanabilir metodları bulmalısınız.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek şan şöhret kazanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek hayırlı kapılar açılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, onu doyasıya yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek variyetini çoğaltacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments