Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin uykudan uyanmak

Rüyada derin uykudan uyanmak

Rüyada derin uykudan uyanmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada derin uykudan uyanmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada derin uykudan uyanmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çaresiz kalacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada uykudan uyandırılmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini uykudan uyandırmak hayatının iplerini eline alacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada uykudan uyandırmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uykulu olmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments