Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak mektup yazmak

Rüyada ağlayarak mektup yazmak

Rüyada ağlayarak mektup yazmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, maneviyatının çökeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak mektup yazmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada ağlayarak mektup yazmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mektup yazdığını görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada mektup yazmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başbakana mektup yazmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada babaya mektup yazmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada ölüye mektup yazmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşk mektubu yazmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments